It is currently Fri Oct 20, 2017 7:41 pm

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 308 posts ]  Go to page Previous  1 ... 17, 18, 19, 20, 21
Author Message
 Post subject: Re: Coaching Clinic: Buoyancy & Propulsion
PostPosted: Tue Apr 14, 2015 11:29 pm 
Offline

Joined: Mon Sep 07, 2009 1:33 pm
Posts: 655
Location: Bone, Sulawesi Selatan
oom hantulaut...saya udah daftar dari kapan tahun tapi tidak pernah ditanggapin.

disitu kadang saya merasa sedih...

:(


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Coaching Clinic: Buoyancy & Propulsion
PostPosted: Tue Apr 14, 2015 11:40 pm 
Offline

Joined: Tue Mar 20, 2007 5:58 pm
Posts: 1052
Bonar Sitohang wrote:
oom hantulaut...saya udah daftar dari kapan tahun tapi tidak pernah ditanggapin.

disitu kadang saya merasa sedih...

:(


kalo saya terima mas babon, justru saya merasa lebih sedih..

_________________
BanyuBiru Explorer Indonesia - Center for Diving Excellence | GUE Affiliate | Dive Training & EFR Training | Halcyon Dive Systems Dealer | DAN Asia Pacific Supporter | W: www.banyubiru.org | F: Banyu Biru Explorers | T: @banyubiru_xplor


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Coaching Clinic: Buoyancy & Propulsion
PostPosted: Wed Apr 15, 2015 12:04 am 
Offline

Joined: Mon Sep 07, 2009 1:33 pm
Posts: 655
Location: Bone, Sulawesi Selatan
sakitnya tuh di siniiii....

b-(


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Coaching Clinic: Buoyancy & Propulsion
PostPosted: Wed Apr 15, 2015 10:28 am 
Offline

Joined: Sun Oct 20, 2013 1:50 pm
Posts: 8
hantulaut wrote:
Yuri_RP wrote:
Om, coaching clinic nya ada jadwal lagi ngga ni..?


udah diskusi via WA ya kita tadi.. sampe ketemu di DEEP ya bro yuri



Saya juga minat Om Hantu.. kapan dan dimana ya ada jadwal lagi..


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Coaching Clinic: Buoyancy & Propulsion
PostPosted: Fri May 22, 2015 4:00 pm 
Offline

Joined: Sun Jan 04, 2015 9:26 am
Posts: 1
kalau mau join coaching clinicnya gimana daftarnya? saya dan temen saya mau ikutan :D thaaanks :x
boleh minta jadwalnya?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Coaching Clinic: Buoyancy & Propulsion
PostPosted: Thu Mar 24, 2016 11:47 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jun 15, 2012 12:42 am
Posts: 958
Location: Bintaro sektor 9
Saya dah pernah ikut. Seruuuu..
Katanya kalo dah pernah ikut boleh ikut kelas lagi for free forever.

Tapi yg mau bayar aja ga dapet2 kelas apalagi yg ngarep gratisannn..bhihihiii...

_________________
Arief
0811194177
[email protected]
@feira24


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Coaching Clinic: Buoyancy & Propulsion
PostPosted: Mon Mar 28, 2016 7:07 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Dec 04, 2013 7:38 pm
Posts: 60
Location: Princess Mountain-Bogor
feira24 wrote:
Saya dah pernah ikut. Seruuuu..
Katanya kalo dah pernah ikut boleh ikut kelas lagi for free forever.

Tapi yg mau bayar aja ga dapet2 kelas apalagi yg ngarep gratisannn..bhihihiii...


Mau ikut tapi gak pernah dibuka lagi coaching clinicnya keburu kolam senayan di tutup dah :nohope:

_________________
Jabat Erat
GUSEP
@gembelito
[email protected]
http://www.facebook.com/gembelito


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Coaching Clinic: Buoyancy & Propulsion
PostPosted: Thu Aug 04, 2016 9:49 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Jun 14, 2010 9:24 am
Posts: 516
Location: jakarta
yuuk Coaching Clinic: Buoyancy & Propulsion for free
di Tulamben

Dive Gathering 25-28 August 2016

_________________
-------------
aria anugraha m.
0818796937
https://www.facebook.com/aria.anugraha
--------------


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 308 posts ]  Go to page Previous  1 ... 17, 18, 19, 20, 21

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron