It is currently Sat Oct 21, 2017 8:25 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: fourth element thermocline vs sharkskin chillproof
PostPosted: Tue May 31, 2016 4:37 pm 
Offline

Joined: Sun Jul 25, 2010 2:47 am
Posts: 9
Location: jakarta
mau tanya dong master2 yang pernah cobain wetsuit di atas , soalnya denger2 enak pakenya dan soal bahan
temen ada yang pake sih enak katanya cuman shark skin belum pernah ada yang pake ,
kalau di compare mending yang mana ya, harga soalnya mirip2


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: fourth element thermocline vs sharkskin chillproof
PostPosted: Wed Jun 01, 2016 8:00 am 
Offline

Joined: Sat May 08, 2010 11:49 pm
Posts: 62
Location: Adelaide
Ada juga Lavacore mas...tp blm pernah make ketiganya sih


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: fourth element thermocline vs sharkskin chillproof
PostPosted: Sat Jun 04, 2016 11:25 am 
Offline

Joined: Thu Jul 26, 2007 8:19 am
Posts: 239
kebetulan saya punya fourth element dan shark skin.
kl di pake, di badan, sama aja rasanya.
hangat nya juga sama2 aja.
beda dikit sama 3mm.
Kl menurut gua, lebih hangat 3mm neoprane, cuma enak nya shark skin atau thermocline ini, pake nya gampang banget, dan cepat kering + tahan angin.

_________________
I'm a newbie


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron