It is currently Thu Nov 23, 2017 3:15 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: Photo Seminars ADEX 2014 : Wish me luck :)
PostPosted: Sat Mar 22, 2014 1:12 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Jul 18, 2006 9:25 am
Posts: 399
Location: Sanur - Bali
Dear rekan-rekan forumselam,

maaf numpang promosi sedikit, jangan dibilang narsis ya :D ....

kebetulan saya terundang oleh penyelenggara ADEX 2014 Singapore untuk menjadi salah satu pembicara di event photo seminar mereka, walaupun saya hanyalah seekor anchovy di antara great white sharks, tapi terus terang saya sangat bangga bisa mewakili Republik ini!

Kalau kebetulan ada rekan disini yang pas berkunjung ke sana, 11-13 April 2014 di Marina Bay Sands, senang hati saya kalau mau meluangkan waktu duduk bersama meramaikan seminarnya yuk :wink:

Terimakasih atas support dari rekan-rekan semua, BIG BIG Thanks!

Cheers,
Chris


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

_________________
@divephotobali


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Photo Seminars ADEX 2014 : Wish me luck :)
PostPosted: Sat Mar 22, 2014 4:36 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Aug 25, 2006 10:33 am
Posts: 1564
semoga lancar dan sukses seminarnya :-bd

_________________
Hernando Alkausar
--
www.hamueco.com/diving
+62-812-218-NNDO


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Photo Seminars ADEX 2014 : Wish me luck :)
PostPosted: Sun Mar 23, 2014 12:26 am 
Offline

Joined: Thu Jul 29, 2010 9:02 am
Posts: 263
Location: Jakarta, Indonesia
Good luck broo .... Bangga gw punya temen spt elu ..

_________________
Safe Dive


E . H
NAUI # 50558


Whale Dive Centre
http://www.whaledivecentre.com
[email protected]
[email protected]


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Photo Seminars ADEX 2014 : Wish me luck :)
PostPosted: Sun Mar 23, 2014 12:39 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Oct 18, 2010 10:41 am
Posts: 118
Udah selayaknya abang @divephotobali mewakili negara dengan dive spot yang cukup banyak di asia ini.
Om Chris doang masih kurang ya sebenernya, masih banyak jagoan lain dari negara ini.

Have an awesome show om chris :-bd

_________________
~ T h o m a s S a t r i o


Last edited by tomfreakz on Mon Mar 24, 2014 10:06 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Photo Seminars ADEX 2014 : Wish me luck :)
PostPosted: Sun Mar 23, 2014 8:17 pm 
Offline

Joined: Mon Apr 04, 2011 9:00 am
Posts: 255
Location: Jakarta Crazy City
Good luck om Chris :-bd
2x lho saya baca article nya di asiandiver terbaru
Skali2 kalo sudah brani dive disana cari om christo ah


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Photo Seminars ADEX 2014 : Wish me luck :)
PostPosted: Mon Mar 24, 2014 7:42 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Jul 18, 2006 9:25 am
Posts: 399
Location: Sanur - Bali
tantowijaya wrote:
Good luck om Chris :-bd
2x lho saya baca article nya di asiandiver terbaru
Skali2 kalo sudah brani dive disana cari om christo ah


Mari om!
Asal minum antimo, fit dan relax, tinggal serahin ke alam untuk entertainment-nya.
By the way, 3 hari lalu segerombolan bottlenose dolphins berenang di samping Manta Point, cuma di 14 meter :D Ada group dari satu dive center caught it on video.

Ditunggu ya :wink:

_________________
@divephotobali


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Photo Seminars ADEX 2014 : Wish me luck :)
PostPosted: Mon Mar 24, 2014 7:43 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Jul 18, 2006 9:25 am
Posts: 399
Location: Sanur - Bali
Makasih banyak, Om EH, Om Nando & Om Tom :wink:

_________________
@divephotobali


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Photo Seminars ADEX 2014 : Wish me luck :)
PostPosted: Wed Apr 02, 2014 11:20 pm 
Offline

Joined: Tue Nov 12, 2013 12:18 am
Posts: 115
Location: Malongo - Cabinda - Angola
Dari Angola kudoakan sukses bro Chris....

semoga lebih banyak yang diundang forum internasional seperti ini dari Indonesia

Salam

_________________
"No safety, no dive!"

Darmawan A Mukharror a.k.a. Gharonk
http://www.sharkdivingindonesia.com


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Photo Seminars ADEX 2014 : Wish me luck :)
PostPosted: Fri Apr 04, 2014 9:58 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jul 09, 2009 5:51 pm
Posts: 1571
Location: Jakarta
Sukses ya Chris!

Mudah2an sempat mampir deh :)

_________________
BBeXplorers - Indonesia's Center for Diving Excellence | GUE Affiliate | We provide: Diver Training, EFR Training, Halcyon Dive Systems | Need info on joining DAN? E-mail me: rendra [at] banyubiru.org | Join our group on facebook: Banyu Biru Explorers


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron