It is currently Mon Oct 23, 2017 12:08 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Derawan 29-1 des 2013
PostPosted: Mon Nov 25, 2013 2:26 pm 
Offline

Joined: Thu Apr 25, 2013 2:48 pm
Posts: 28
Dear rekan,

rencananya tanggal 29-1 desember kami (udah 3 orang) akan menyelam di derawan klo ada yang kebetulan bisa gabung pada tanggal segitu, kabar-kabari ya, lumayan buat sharing cost hehe

Terimakasih
Ridwan
082150193902 (via WA)


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Derawan 29-1 des 2013
PostPosted: Mon Nov 25, 2013 10:05 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Aug 01, 2013 12:55 pm
Posts: 189
Location: Bogor
Mas, saya baru ambil OWD boleh ikut gak??
Maacih....

_________________
tabik,
arievz!
learn to dive, dive to learn


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Derawan 29-2 des 2013
PostPosted: Tue Nov 26, 2013 7:06 am 
Offline

Joined: Thu Apr 25, 2013 2:48 pm
Posts: 28
boleh banget mas, kita juga masih baru2 ko,
nanti disana kita bakal di guide sama DM lokal nan berpengalaman hehehe
eh iya mas nanti saya ke derawan tanggal 29 nop, balik tanggal 2 des
ntar untuk detail japri aja ya

Trims


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Derawan 29-1 des 2013
PostPosted: Tue Nov 26, 2013 10:45 am 
Offline

Joined: Wed Jul 17, 2013 11:53 am
Posts: 276
Location: Buitenzorg, Rain City, Kota Sejuta Angkot
arievz wrote:
Mas, saya baru ambil OWD boleh ikut gak??
Maacih....

_________________
Regards,
Adri


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron