It is currently Thu Dec 14, 2017 9:21 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Nusa penida 31 july 2011
PostPosted: Fri Jul 15, 2011 6:13 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jan 14, 2011 12:51 pm
Posts: 105
Hello fellow divers, saya ada rencana mau diving di nusa penida tgl 31 july ini,..tspi baru sendirian,..ada mau mau join gak ya? Or kalo emang ada yg sdh dapet buddy tgl segitu boleh minta info-nya siapa tau saya boleh join :)

Thankss,..

_________________
-Always Happy To Go Down-


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jul 15, 2011 8:45 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Jan 05, 2011 12:54 pm
Posts: 312
gw nusa penida 29-30 juli bro, 31 nya malah siap2 balik ke jakarta. nyelam terakhir sebelum puasa. kalo tertarik gabung di 29 dan atau 30 juli, let me know bro.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Jul 16, 2011 9:42 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jan 14, 2011 12:51 pm
Posts: 105
Japri yah,..bro

_________________
-Always Happy To Go Down-


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: