It is currently Mon Oct 23, 2017 10:01 pm

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: Dapet apa di SDAA Divers gathering???
PostPosted: Sun Jul 13, 2008 10:24 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jul 14, 2006 10:47 pm
Posts: 226
Location: Sydney, Australia
Hi guys.. ada yang pergi ke SDAA di Blowfish? Cerita-cerita dong.. Kemaren kerjaan gua gak selesai jadi terpaksa gak dateng hIk.ssss

_________________
Explore the sea and what lies beneath as much as you can - amazing creatures waiting for you down there
_-_-_-_-_

Budy


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 14, 2008 4:45 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Jun 19, 2006 1:52 pm
Posts: 1318
Location: Jakarta
iya nih reportnya mana :( gw juga ga dateng ni...
yg dateng bagi2 dong.. :wink:

_________________
Dona


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 17, 2008 8:54 pm 
Offline

Joined: Mon Mar 10, 2008 11:48 am
Posts: 82
hmmm SDAA tuh apa yah?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 17, 2008 10:01 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Jun 12, 2006 10:40 pm
Posts: 1030
Location: kingdom of undersea
BomberGemini wrote:
hmmm SDAA tuh apa yah?


Scuba Diver AustraAsia divers gathering, di dragonfly sabtu kemaren. Menghadirkan UW fotografer pro spt. David Espinosa, Mike Veitch, Simon Buxton, Windiarto Tjandra and Todd Essick.

Sayang gw ga bisa gabung gara2 assignment yg diberikan oleh mahluk2 sejenis lu Der.. hehehe..

_________________
PETUALANG - Penyelam Tua Lupa Pulang


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jul 17, 2008 11:24 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jul 14, 2006 10:47 pm
Posts: 226
Location: Sydney, Australia
Yaaah Hes.. gua berharap lu dateng .. ternyata senasib juga...demi sesuap nasi sama sebuah strobe acara gathering di skip..

_________________
Explore the sea and what lies beneath as much as you can - amazing creatures waiting for you down there
_-_-_-_-_

Budy


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 21, 2008 2:28 pm 
Offline

Joined: Mon Mar 10, 2008 11:48 am
Posts: 82
ooo begitu yah...atas nama semua mahluk sejenis saya, saya minta maaf yang sebesar besarnya kepada bos hes deh... heheheheh ini acara yang kemaren sempet ada di facebook itu yah... siapa aja yang dateng? sharing dong...


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 21, 2008 7:48 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Jun 12, 2006 10:40 pm
Posts: 1030
Location: kingdom of undersea
setau gw si ronald kesana, konon dihadiri kurang lebih 50 org., presentasi dr para fotografer pro n acara ramah tamah. ga di critain after partynya ngapain, hehehe..

iya Der, gara2 mahluk sejenis lu juga, gw bisa diving terus.. makasih yah ;p

_________________
PETUALANG - Penyelam Tua Lupa Pulang


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: