It is currently Mon Dec 18, 2017 9:33 pm

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
 Post subject: iPix GP Hero3 /3+ 150 meter alu housing & extended battery
PostPosted: Sun Mar 30, 2014 1:14 am 
Offline

Joined: Fri Mar 20, 2009 11:39 pm
Posts: 913
Location: Jakarta
Boys n Girls.....

http://www.itorch.ca/ipix-gopro.html
http://fotografit.eu/products/118-i-pix ... using-kit/
.

Kalo di setting stand alone...Jika tanpa extra battery nya ( extra 2 jam minimal )


Image

.
Image

.

Jika Battery extended di pasang dan kudu beli extra :
- handle terpisah, ini Ultra Light yg di pake, tapi drat nya kepanjangan.... :mrgreen: , jadi kudu di pasang shim.
- Ball nya untuk Ultra Light handle
- YS to Ball nya iDive untuk si extended battery
- Inon clamp ( sebab imut2 )

Tapi pegang nya enak, sebab sudah tidak super enteng lagi.
.
Image

.
Image

.
Image

.
Image


Lumayan lah koleksi..... :mrgreen:

_________________
Used to be dumb but no more....


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: iPix GP Hero3 /3+ 150 meter alu housing & extended batte
PostPosted: Sun Mar 30, 2014 9:58 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 15, 2009 3:15 am
Posts: 1396
Location: Katameya Heights
atau yang ini buatan deep prosystem - harganya housing doang USD 1295

http://www.deepprosystems.com/gopro-housing/


Image

_________________
https://www.flickr.com/photos/wisnupurwanto/


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: iPix GP Hero3 /3+ 150 meter alu housing & extended batte
PostPosted: Sun Mar 30, 2014 12:33 pm 
Offline

Joined: Fri Mar 20, 2009 11:39 pm
Posts: 913
Location: Jakarta
Wele2......ada racun lagi :mrgreen:



Our dome system is made from a High Definition video grade Polycarbonate dome and we’ve also factory installed a Schott Glass custom correction diopter which has an Anti-Reflection (AR) coating.

Also, the housing optics and dome chamber has been isolated from the camera mounting compartment. The dome chamber has been purged with dry nitrogen to help minimize condensation from forming
.

Pinter mereka.....ngiler deh.


Mas Wisnu,

Si SubSpace juga mikir hal yang sama, mereka merasa wide angle lens nya Gopro kudu di dukung ama DOME port yang cocok.
Image


EMAIL DARI SUBSPACE

If you really want a perfect product for Gopro users, I will launch in 2 or 3 weeks a new Gopro housing with a big dome port to increase he quality.

With a 3.5 inches monitor in option.
You can use both Gopro Hero 3 and Hero 3 + in this housing.

Gopro UW housing + Monitor 3.5 inches + battery ( power both the Gopro and the monitor to have a longer use)
price => 1900 euros + VAT

Gopro UW housing + battery
price =>1150 euros + VAT

Best regards
Pascal

Pascal Courtin
http://www.subspace.ch



Kayak nya mendingan DEEP PRO donk yah

_________________
Used to be dumb but no more....


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: iPix GP Hero3 /3+ 150 meter alu housing & extended batte
PostPosted: Sun Mar 30, 2014 12:58 pm 
Offline

Joined: Fri Mar 20, 2009 11:39 pm
Posts: 913
Location: Jakarta
Mas Wisnu,

Saya baru download video nya DEEP-PRO. SubSpace belum ada video sedetail ini.
Kayaknya sih DEEP-PRO worthy to buy bagi yang doyan wide angle video nih.

Firmware terbaru GoPro 7 Maret untuk HD3+ Black ada sedikit tambahan kemampuan di Protune nya.
Bisa di adjust secara manual....tak lengkap sangat, tapi lumayan :

RELEASE NOTES:
HERO3+ Black Edition - update 2.0
New video modes 1080p SuperView™ 60 fps and 1080p SuperView 50 fps
Auto Low Light settings for new video modes 1080p SuperView 60 fps and 1080p SuperView 50 fps
New Auto Low Light settings for higher frame rate video modes, including 960p100 fps, 720p120 fps, 720p100 fps and 720p SuperView 100 fps
Changes the Auto Low Light mode default setting to “On”
New advanced Protune™ controls for Color, ISO Limit, Sharpness and Exposure
Changes the Protune default settings for Color to "GoPro Color" and Sharpness to "High"


New advanced Protune™ controls for Color, ISO Limit, Sharpness and Exposure
ISO Limit : 400, 1600 & 6400
Color : GoPro Color atau Flat ( ini dalam AWB atau dalam CamRaw )
Sharpness : High, Medium, Low
Exposure Compensation : -2.0, -1.5, -1.0 , -0.5 , 0 dan +0.5 sampai + 0.2


Contoh di sini
http://www.youtube.com/watch?v=cB6shUbsC5A#t=65


SP

_________________
Used to be dumb but no more....


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: iPix GP Hero3 /3+ 150 meter alu housing & extended batte
PostPosted: Sun Mar 30, 2014 2:32 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Aug 25, 2006 10:33 am
Posts: 1564
wah mantepp

_________________
Hernando Alkausar
--
www.hamueco.com/diving
+62-812-218-NNDO


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: iPix GP Hero3 /3+ 150 meter alu housing & extended batte
PostPosted: Sun Mar 30, 2014 7:20 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 15, 2009 3:15 am
Posts: 1396
Location: Katameya Heights
Mbah Surya,
emang sih menarik sekali .. dulu nggak kebayang bikin UW video HD pakai system sekompak ini
saya sendiri berusaha untuk tidak tertarik dengan video - takut keracunan dan dapur nggak ngepul
soalnya pasti ngerembet ke lain-lain termasuk computer mesti di ganti / upgrade.

tapi buat temen2 di Indonesia layak dipertimbangkan tuh main di video,
saya sempat lihat beberapa UWvideo buatan tivi swasta di Indonesia jelek banget dibandingkan sejumlah UW video temen2 disini

_________________
https://www.flickr.com/photos/wisnupurwanto/


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: iPix GP Hero3 /3+ 150 meter alu housing & extended batte
PostPosted: Sun Mar 30, 2014 11:47 pm 
Offline

Joined: Fri Mar 20, 2009 11:39 pm
Posts: 913
Location: Jakarta
Mas Wisnu,

You are being to modest... :mrgreen: soal dapur nya.....he he he.

dulu nggak kebayang bikin UW video HD pakai system sekompak ini

Iyah sih terakhir saya main video 2006 pake Sony TRV900 ( mini DV ) dan housing Amphibico, ada kali 20x lebih gede dari GoPro.... :D. Mahal kalee housing nya dan mati lah saat camera End-Of-Life.

tapi buat temen2 di Indonesia layak dipertimbangkan tuh main di video,
saya sempat lihat beberapa UWvideo buatan tivi swasta di Indonesia jelek banget dibandingkan sejumlah UW video temen2 disini


Yah semoga lebih banyak yang main video deh...biar rame.

Tapi pikir2 , kalo air tak bening, main video buang doku kalo wide angle, kalo macro sih OK OK dan masih bisa.
Sesuai saran EJ, sering2 lah video diving, makin sering makin ada kesempatan dapat air bening ....he he he.
So true. 3 menit video wide angle dia, itu proses ambilnya bisa lama banget, cari mother nature kindness & musim air bening.
.

_________________
Used to be dumb but no more....


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: iPix GP Hero3 /3+ 150 meter alu housing & extended batte
PostPosted: Mon Mar 31, 2014 10:25 am 
Offline

Joined: Thu Aug 06, 2009 3:03 am
Posts: 1022
Location: Gili Trawangan
Im in mas wisnu n pak surya kali ada ajakan main video deh hahaha

Bener bgt tuh tivi kualitasnya busuk banget dah hahaha sampe males liatnya kan

_________________
don't dream your live, but live your dream.......


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: