It is currently Tue Dec 12, 2017 7:25 pm

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: dive center dan akomodasi di Amed
PostPosted: Wed Aug 20, 2014 7:59 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jun 15, 2013 10:41 am
Posts: 148
Location: Bandung
dear all member Forsel,

ada yang bisa kasih rekomendasi untuk penginapan dan dive center di Amed? kalau bulan Desember akhir nyemplung disini OK ga ? :)

_________________
Best Regrads,

Atta


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: dive center dan akomodasi di Amed
PostPosted: Sat Aug 23, 2014 10:04 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 15, 2009 3:15 am
Posts: 1396
Location: Katameya Heights
Terakhir di amed saya tinggal dan diving di hotel uyah.
Seingat saya pernah bikin report di forsel tapi nggak ketemu, jadi kalau ingin tahu lebih detail bisa baca report saya di scubaboard
http://www.scubaboard.com/forums/indonesia/467095-amed.html
atau yang di traveladvisor, cari aja sendiri.

_________________
https://www.flickr.com/photos/wisnupurwanto/


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: dive center dan akomodasi di Amed
PostPosted: Wed Aug 27, 2014 9:28 am 
Offline

Joined: Tue Jun 18, 2013 1:14 pm
Posts: 14
Buat diving n stay di Amed
Resort and dive centre yang recommend menurut gw sih
Puri wirata resort nama dive center nya Bali reef divers
http://www.puriwirata.com
http://www.balireefdivers.com

monggo di check rate nya
moga bermanfaat


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron