It is currently Mon Oct 23, 2017 4:54 pm

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 18 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 06, 2011 8:12 pm 
Offline

Joined: Mon Jun 21, 2010 10:29 pm
Posts: 171
Location: Rotterdam
makasih atas review-nya mas..excellent input for diving trip this year.. :o


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 10, 2011 11:34 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Mon Jun 12, 2006 10:40 pm
Posts: 1030
Location: kingdom of undersea
very nice report.. kumplit n tambah manteb aja ni bos, foto2nya.. kapan gw diajak nih? :D

_________________
PETUALANG - Penyelam Tua Lupa Pulang


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 17, 2011 5:42 pm 
Offline

Joined: Fri Sep 25, 2009 3:20 pm
Posts: 115
Location: Jakarta
Reportnya bener2 komprehensif, sangat membantu. Gara2 report ini jadi keracunan GTO nih, kayaknya mau kesana tgl 3-6 Feb ini, diaturin sama dedy cono.
Cuma tiket psw udah ga ada yg 800 rb pp, utk tgl tsb 1,7 jt pp lion air. ini yg paling murah dan cocok waktunya kl dr jakarta. Kalo ada yg mau join welcome, tripnya jadi bisa lebih ekonomis kl 6 orang.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 18 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: