It is currently Sun Dec 17, 2017 1:00 pm

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 33 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject: Re: ASK Scubapro BCD and Regulator
PostPosted: Fri Aug 16, 2013 4:10 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Aug 13, 2013 11:02 am
Posts: 92
Location: Jakarta-Indonesia
Bonar Sitohang wrote:
yang penting ambil sertifikat dulu 'mas!
mantepin teori dan prakteknya.
mikirin bcd dan regulator mah belakangan aja...


Siap bang...

_________________
Best Regard's
Thomas Kurniadi


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ASK Scubapro BCD and Regulator
PostPosted: Fri Aug 16, 2013 4:14 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Aug 13, 2013 11:02 am
Posts: 92
Location: Jakarta-Indonesia
adriputra wrote:
Udah... beli aja semua.... ada scubapro di Sea Pearl, ada Atomic di Aquatic Dynamic,,, semua berdekatan posisinya.

Klo udah beli, ga mau dipakai lagi,,, PM ya siap menampung :D


Ini bahaya nih.. sea pearl deket sama rumah orng tua saya, bisa-bisa nongkrong mulu, nanem saham disana kalo belanja mulu..
kalo yang mau di PM nanti saya contact bang Adiputra

_________________
Best Regard's
Thomas Kurniadi


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: ASK Scubapro BCD and Regulator
PostPosted: Fri Aug 16, 2013 7:13 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Aug 13, 2013 11:02 am
Posts: 92
Location: Jakarta-Indonesia
feira24 wrote:
Cobain zeagle deh. Hahaha biar pusing

Setuju sama kang ariev. Jgn fanatik satu merk. Coba2in aja punya temen2..Tapi gpp jg ding. Ntar kalo ditemgah jalan mau tuker, bisa masukin classified. Hihi.


Tadi daftar untuk ambil open water lisence di bubble ada zeagle oke juga saya liat..

_________________
Best Regard's
Thomas Kurniadi


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 33 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron