It is currently Mon Dec 18, 2017 9:46 pm

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Tanya tentang fin buat pemula
PostPosted: Sat May 05, 2012 8:02 am 
Offline

Joined: Sat May 05, 2012 7:43 am
Posts: 11
permisi buddy, ane masih bisa dibilang pemula nih dalam selam menyelam
nah ane masih bingung buat milih fin, baiknya fin open heel atau full foot ya? mohon pencerahannya buddy. terimaksih :D


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat May 05, 2012 9:35 am 
Offline

Joined: Thu Jan 12, 2012 12:46 pm
Posts: 17
Pilih aja yg open heel. Lebih protectif. Full foot gampang lepas di air dan sangat berbahaya buat kaki bila terlepas (karang tajam, bulu babi & ubur ubur)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat May 05, 2012 2:25 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Aug 25, 2006 10:33 am
Posts: 1564
boleh dibaca2 lagi nih

viewtopic.php?t=1391

atau secara umum

viewtopic.php?t=902

_________________
Hernando Alkausar
--
www.hamueco.com/diving
+62-812-218-NNDO


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat May 05, 2012 8:57 pm 
Offline

Joined: Sat May 05, 2012 7:43 am
Posts: 11
ok makasih para buddy, jadi ngga masalah ya pemula pake open heel? soalnya kan yg ane liat open heel biasanya dipake sama diver yg udah pada jago hehe


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: