It is currently Mon Oct 23, 2017 6:53 pm

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 
Author Message
 Post subject: Low Pressure Hose Miflex
PostPosted: Sun Jan 22, 2012 3:42 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jan 14, 2011 12:51 pm
Posts: 105
Hi teman2 forsel,..ada yg tau nggak ya yg jual selang miflex untuk low pressure inflator hose di jakarta? Kebanyakan yg saya temui untuk high pressure saja soalya.. :) thanks

_________________
-Always Happy To Go Down-


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 23, 2012 7:40 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Aug 25, 2006 10:33 am
Posts: 1564
di Optima Dive Supply disana malah cuma ada yang Low Pressurenya.

Kalo yang High Pressure ngecek dimana bro? mo coba mendekin selang nih..

_________________
Hernando Alkausar
--
www.hamueco.com/diving
+62-812-218-NNDO


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jan 23, 2012 10:04 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jan 14, 2011 12:51 pm
Posts: 105
Thanks bro nando buat informasi-nya....yg high pressure ada di Dive master kemang kemarin saya baru lihat, tp mereka gak jual yg low pressure-nya...

_________________
-Always Happy To Go Down-


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 24, 2012 12:56 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Jan 05, 2011 12:54 pm
Posts: 312
bro bwraf, fyi kemarin gw sempat liat di waikiki, lengkap koleksi miflex-nya, LP ada yg pink dan glow in the dark :)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Jan 24, 2012 9:08 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Jan 14, 2011 12:51 pm
Posts: 105
Buset dah waikiki,...kejauhan mah itu di singapore hahaha,..berat di ongkos euyy...

_________________
-Always Happy To Go Down-


Top
 Profile  
 
 Post subject: Miflex hose
PostPosted: Fri Apr 06, 2012 7:47 am 
Offline

Joined: Wed Dec 14, 2011 5:43 pm
Posts: 51
Location: Jakarta
Di g-tech dive ada miflex hose, lp & hp. Bisa order juga klo stock mereka lagi abis.

_________________
Hakuna Matata!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Apr 06, 2012 8:01 am 
Offline
User avatar

Joined: Sat Aug 20, 2011 10:14 am
Posts: 192
liquid ada HP, LP & INF


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 7 posts ] 

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: