It is currently Tue Oct 24, 2017 7:16 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: Wedding Plannin
PostPosted: Wed Jul 20, 2011 12:45 pm 
Offline

Joined: Tue Jul 05, 2011 6:39 pm
Posts: 1
Location: Indonesia
Hey guys .... I am going to married in next year and I am planning to do something different from others but don't know what can I do for my marriage that makes it different from other wedding...
So if anybody has any idea than give me some suggestion.
Thanks in advance.

_________________
Private Bali Villa


Top
 Profile  
 
 Post subject: Private Bali Villa
PostPosted: Wed Jul 20, 2011 12:49 pm 
Offline

Joined: Wed Jul 20, 2011 12:46 pm
Posts: 2
Me and my husband thought about present for our two best friends – Max and Sasha who were having their wedding. Our idea was to present them a beautiful ceremony on MiaVilla-Private Bali Villa, where they were traveling after wedding for honeymoon. Our scenario was not plain and simple – we wanted groom to arrive on the horse to the bride on sunset. All our thoughts were materialized by Bali and their professionals – the bride and groom looked gorgeous and enjoyed the ceremony very much.
So why don't you try this for your brother and his wife.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 20, 2011 4:58 pm 
Offline

Joined: Sat Mar 20, 2010 7:31 pm
Posts: 222
Location: Jakarta Selatan
mmm ...sayang saya bukan penguhulu or pager bagus :)

+ agak heran juga ngomongin kawin di sini ... lagian kok 2 yg di atas saya kayak ngobrolin iklan sendiri ... CMIIW


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 20, 2011 5:34 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Aug 25, 2006 10:33 am
Posts: 1564
you should considering ceremonial above the water..
in order to do that, you'll need set of submerge adjustable stage..
it will look awesome at the sunset.
please contact me if you want to make this happen.

hihihi post nya baru satu.. ngiklan yah?
ane ngiklan juga ah..

_________________
Hernando Alkausar
--
www.hamueco.com/diving
+62-812-218-NNDO


Last edited by oceanographer on Wed Jul 20, 2011 9:20 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 20, 2011 5:56 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Dec 02, 2009 2:27 pm
Posts: 19
giriwil wrote:
mmm ...sayang saya bukan penguhulu or pager bagus :)


Kalau saya siap jadi pagar betis. :shock: :D

sori kalau postingannya saya tidak berbobot. hahaha


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 20, 2011 6:42 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 15, 2009 3:15 am
Posts: 1396
Location: Katameya Heights
giriwil wrote:
mmm ...sayang saya bukan penguhulu or pager bagus :)

+ agak heran juga ngomongin kawin di sini ... lagian kok 2 yg di atas saya kayak ngobrolin iklan sendiri ... CMIIW


he'eh, yang nanya dan yang jawab ngelink ke website yang sama, nawarin vila .... untung aja nggak seperti yang nawarin vila dipuncak : " om vila om .."


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 20, 2011 6:57 pm 
Offline

Joined: Tue Jul 24, 2007 11:15 am
Posts: 15
Location: Palu-Sulteng
Ada ide nich...Kalau boleh usul. wedding dibawah air, wedding sambil terjun payung dll semuanya sudah sering dilakukan.

Di Jakarta, ada satu program bernama komunitas "salam Kenal" komunitas ini mempunyai beberapa "safe house" atau tempat aman untuk remaja dibawah umur yang menjadi korban kekerasan seksual.

Biasanya banyak calon pengantin, datang dan meluangkan waktu 1-2 hari dan menyisakan 1% dari budget pernikahan mereka untuk membantu komunitas ini. Menurut mereka, hal ini lebih "berarti" dan lebih "memorable"

Banyak cerita menyedihkan di komunitas ini, seperti anak perempuan baru 14 tahun tapi sudah hamil atau anak laki laki berumur 6 tahun yang diperkosa rame rame di kolong jembatan. Ada juga seorang anak laki berumur baru 9 tahun dan sudah mengidap AIDS (karena jadi object turis pedofilia) Atau satu contoh lain, salah satu anggota SK komunity menemukan bayi 11 bulan di belakang tong sampah korban perkosaan ( baru 11 bulan umur nya sudah jadi korban)

Menurut banyak calon pasangan pengantin yang banyak berkarya di SK kom, justru melihat anak anak diatas banyak memberi mereka inspirasi. Istilahnya: Anak anak ini saja bisa survive apalagi kita kita! Jadi gak ada cerita ribut suami istri, karena banyak yang lebih susah dari kita (something like that)

Kalau tertarik, komunitas ini bisa di akses ke

Bambang Soedjatmiko
0818 733 902

Beliau adalah pencetus dan pendiri komunitas ini ( doi juga deiper)

SK is non profit organization bertujuan untuk merajut kemanusiaan yang lebih baik. Gue taruh di sini sebagai ide saja, bukan minta sumbangan atau apa gitu..


demikian ide kami.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 20, 2011 9:55 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Aug 19, 2009 9:18 am
Posts: 185
nampaknya cuma mau nawarin villa..

_________________
Randy | Email: [email protected]


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jul 20, 2011 11:03 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Jan 05, 2011 12:54 pm
Posts: 312
semoga bukan spam, kalo iya, phpbb kembali ada hole nya.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: