It is currently Mon Dec 18, 2017 8:31 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 21 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Kapan ya Jakarta punya Kolam Renang seperti ini?
PostPosted: Mon Aug 16, 2010 11:36 am 
Offline

Joined: Thu Jun 10, 2010 6:00 pm
Posts: 40
Nemo33, Belgium
Stallestraat 333
1180 Ukkel (Brussel)
België


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 16, 2010 11:37 am 
Offline

Joined: Thu Jun 10, 2010 6:00 pm
Posts: 40
indoor


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 16, 2010 11:38 am 
Offline

Joined: Thu Jun 10, 2010 6:00 pm
Posts: 40
sumur


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 16, 2010 11:39 am 
Offline

Joined: Thu Jun 10, 2010 6:00 pm
Posts: 40
sumur


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 16, 2010 11:40 am 
Offline

Joined: Thu Jun 10, 2010 6:00 pm
Posts: 40
cave


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 16, 2010 11:40 am 
Offline

Joined: Thu Jun 10, 2010 6:00 pm
Posts: 40
cave


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 16, 2010 2:24 pm 
Offline

Joined: Wed Jul 14, 2010 1:44 pm
Posts: 163
Location: Midden - Java
top banget 8)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Aug 17, 2010 4:27 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue May 11, 2010 11:26 pm
Posts: 102
Location: Bandung
Wah ada simulasi cave/wreck dive juga ya :shock:

Mantap betuuul


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Tue Aug 17, 2010 2:40 pm 
Offline

Joined: Sun May 09, 2010 4:05 am
Posts: 147
Location: batam-bali
kerennnnnnnnnnnnnnnn!

bisa buet belajar free diving juga ntuh....

wuihhhh, thumbs up up up! :D


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Aug 18, 2010 1:03 pm 
Offline

Joined: Fri Apr 16, 2010 8:55 am
Posts: 20
gile keren kali yah.. itu biaya sewanya pasti mahal banget kali yah, bikin sama maintain kolam kaya gitu kan pasti ga gampang.. :D


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 19, 2010 6:16 am 
Offline

Joined: Sat Jun 19, 2010 5:47 pm
Posts: 53
woooow top


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 19, 2010 11:45 am 
Offline

Joined: Tue Jul 20, 2010 12:30 pm
Posts: 14
kereen bgt...

gmna klo ditambah ikan2 trus airnya diganti air laut hmm...

:D


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Aug 21, 2010 6:08 am 
Offline

Joined: Wed May 20, 2009 6:35 am
Posts: 57
kolam impian para diver pastinya..
semoga suatu saat ada di indonesia


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Aug 21, 2010 7:59 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 15, 2009 3:15 am
Posts: 1396
Location: Katameya Heights
tikha wrote:
kereen bgt...

gmna klo ditambah ikan2 trus airnya diganti air laut hmm...

:D


Khan sudah ada tuh di Indonesia - yaitu di Seaworld, ada guanya, ada sumurnya; ada arusnya juga sedikit, ikannya luar biasa banyak gede2

Nah mereka disana yang justru ngiri, karena nggak punya kekayaan alam yang secantik di Indonesia; bisa dikatakan apa saja ada.

Dan kalau untuk sekedar latihan/course, cukup banyak kok dive center di Indonesia/Jakarta yang punya kolam dalam - memang tidak secanggih disana; yapi lebih dari memadai dan terjangkau.
Anatar lain, Bubble dive center punya kolam yang ada jendelanya langsung ke ruang training mereka.

Yang pasti dengan investasi yang cukup tinggi, menggunakan kolam canggih tsb. tentunya tidak murah.
Nanti kalau dibikinin juga belum tentu ada yang mau pakai ,,


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Aug 23, 2010 10:39 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Jun 19, 2006 1:52 pm
Posts: 1318
Location: Jakarta
kayanya di jakarta nggak buat kolam segitunya karena negara kepulauan deh hihihi...

mo nyemlung yang dalem ya di laut banda..

mo sekedar basah bisa lah di sanghyang..

dipilih dipilih .. :lol: so much places to explore..

_________________
Dona


Last edited by sea lemon on Tue Aug 24, 2010 1:47 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 21 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: