It is currently Wed Oct 18, 2017 11:50 pm

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 69 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 22, 2007 7:02 am 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jan 27, 2007 6:53 pm
Posts: 1379
Location: Sanur - Bali
17 MArch 07 :

Started after 7 am from Padang Bai.

Arrive to Candidasa about 12:00, started swim again to north-east (no confirmation yet). Last communication was 13:15

Normally they will get to the land about 4-5pm but this day was not.

We could get them on line was 18:30, just came out from water.

Looking for them but there were not real road to go to their beach where they would stay for overninght.

This place was the 2nd Helping hands family that will be update soon.

After yesterday, this day was the longest swim.

They saw sharks, Marine and Turtles between destination, also Marine,

Sampai hari ke 7 ini, dia sudah sampai di Pantai Bugbug karangasem


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

_________________
Instructor & Trips Organizer
Bali Marine Diving, Dive for Bali & Beyond
CP : Nicky/WA 08123891254/08123808808
Web : http://www.balimarinediving.com
FB : http://www.facebook.com/balimarinedive
IG : @balimarinedive
Twit : @balimarinedive


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 22, 2007 7:05 am 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jan 27, 2007 6:53 pm
Posts: 1379
Location: Sanur - Bali
18 March 07; Day 8

Started after 7 am from Bugbug, and reached to Seraya Tengah at 13:15.

After while try to go ahead to Amed as much as possible within time allowed.

This day, they finally reach Bias Lantang Village at Seraya

Tomorrow will be resting day as Nyepi.


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

_________________
Instructor & Trips Organizer
Bali Marine Diving, Dive for Bali & Beyond
CP : Nicky/WA 08123891254/08123808808
Web : http://www.balimarinediving.com
FB : http://www.facebook.com/balimarinedive
IG : @balimarinedive
Twit : @balimarinedive


Last edited by molamola on Sun Mar 25, 2007 7:39 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 22, 2007 7:12 am 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jan 27, 2007 6:53 pm
Posts: 1379
Location: Sanur - Bali
21 Maret 2007 ;

Snorkeling kembali di lanjutkan stelah istirahat karena hari raya Nyepi
Laporan terakhir sampai hari ke 11 ini, dia sudah mencapai Amed dan istirahat di Amed untuk selanjutkan akan menuju Tulamben pd tgl; 22 MAret 07 esok


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

_________________
Instructor & Trips Organizer
Bali Marine Diving, Dive for Bali & Beyond
CP : Nicky/WA 08123891254/08123808808
Web : http://www.balimarinediving.com
FB : http://www.facebook.com/balimarinedive
IG : @balimarinedive
Twit : @balimarinedive


Last edited by molamola on Sun Mar 25, 2007 7:46 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Mar 23, 2007 6:33 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jan 27, 2007 6:53 pm
Posts: 1379
Location: Sanur - Bali
23 MAret 2007

Snorkeling telah memasuki hari ke 12, dan saat ini telah tiba di Tulamben
jam 3 sore, istiharat malam ini di Tulamben

Salam


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

_________________
Instructor & Trips Organizer
Bali Marine Diving, Dive for Bali & Beyond
CP : Nicky/WA 08123891254/08123808808
Web : http://www.balimarinediving.com
FB : http://www.facebook.com/balimarinedive
IG : @balimarinedive
Twit : @balimarinedive


Last edited by molamola on Sun Mar 25, 2007 7:56 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Mar 24, 2007 7:34 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jan 27, 2007 6:53 pm
Posts: 1379
Location: Sanur - Bali
24 MArch 07 ;

Hari ini sudah memasuki hari ke 13 sejak 11 Maret lalu, snorkelers (dia) telah mencapai di pesisir pantai Bali utara, tepatnya di desa Mungal Laba, kira2 10-15km menuju Singaraja. Malam ini dia beristirahat di desa ini.

Ada berita baru, bahwa telah ada tambahan peserta dari Tulamben, orang Bali, umurnya 22 th mengikuti jejaknya, kini ia tidak saja bersama anaknya yang 9th itu, juga telah bergabung satu orang lagi, dan rencananya, setelah mencapai finish di Sanur, putaran akan dilanjutkan kembali menuju Tulamben, maksudnya agar peserta yang baru dapat mencapai finish di Tulamben.

_________________
Instructor & Trips Organizer
Bali Marine Diving, Dive for Bali & Beyond
CP : Nicky/WA 08123891254/08123808808
Web : http://www.balimarinediving.com
FB : http://www.facebook.com/balimarinedive
IG : @balimarinedive
Twit : @balimarinedive


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Mar 24, 2007 9:37 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Jun 19, 2006 1:52 pm
Posts: 1318
Location: Jakarta
:shock: wah kasian bgt itu yg lecet kena wetsuit..

:P hayoo semangat!! hebat udah hampir 2 minggu lebih....

_________________
Dona


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 29, 2007 12:08 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jan 27, 2007 6:53 pm
Posts: 1379
Location: Sanur - Bali
28 Maret 2007;

Keadaan cuaca amat tidak bersahabat belakangan sejak tanggal 27 Maret, rencananya tgl 28 Maret ini sudah memasuki desa Bondalem, Bali utara, tapi karena cuaca dan arus, snokerling hanya bisa sampai di berbatasan Bondalem tgl 27 Maret, keesokan harinya 28 Maret 2007, cuaca betul2 tidak bersahabat, sehingga pada hari ini full istirahat menunggu perkembangan cuaca.
Mereka baik2 saja, dan rencananya snorkeling dilanjutkan di berikutnya.

Dalam perjalanan ini, telah ditemukan site dimana kita bisa lihat whaleshark, kata penduduk disini, ikan ini sering muncul didaerahnya, karena sakeng besarnya, ikan ini sering di-DEWA-kan (kepercayaan orang Bali).

Demikian info terakhir,

Salam

NICKY
=


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

_________________
Instructor & Trips Organizer
Bali Marine Diving, Dive for Bali & Beyond
CP : Nicky/WA 08123891254/08123808808
Web : http://www.balimarinediving.com
FB : http://www.facebook.com/balimarinedive
IG : @balimarinedive
Twit : @balimarinedive


Last edited by molamola on Thu Apr 05, 2007 5:42 pm, edited 2 times in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 29, 2007 2:32 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jan 27, 2007 6:53 pm
Posts: 1379
Location: Sanur - Bali
29 Maret 07 :

Berangkat dari Bondalem, kini posisi terakhir para snorkeler berada di Pura Ponjok Batu, kira2 20 km sebelum kora Singaraja, hari ini snorkeling di hentikan untuk istirahat sambil menunggu cuaca membaik

Semuanya dalam keadaan baik-baik

_________________
Instructor & Trips Organizer
Bali Marine Diving, Dive for Bali & Beyond
CP : Nicky/WA 08123891254/08123808808
Web : http://www.balimarinediving.com
FB : http://www.facebook.com/balimarinedive
IG : @balimarinedive
Twit : @balimarinedive


Top
 Profile  
 
 Post subject: OOH
PostPosted: Thu Mar 29, 2007 2:57 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Dec 18, 2006 8:13 pm
Posts: 27
Location: indonesia-jakarta
ooh sayang..... gue lewatin momen ini

maaf nggak ceck maklum baru pulang dari luar kota 1 minggu.....


JAKARTA GIMANA JAKARTA
ADA ACARA YANG SAMA............................
ATAU KITA PECAHIN REKOR SAMA-SAMA PAS DI EARTH DAY...

CLEAN UP JAKARTA OCEAN
DENGAN PESERTA SNORKLING TERBANYAK


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Mar 29, 2007 10:25 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jan 27, 2007 6:53 pm
Posts: 1379
Location: Sanur - Bali
29 Maret 07 :

Setelah istirahat sambil menunggu cuaca, akhirnya snorkeling kembali di lanjutkan, berenang menuju arah air sanih, dan saat ini telah berada di perbatasan antara air sanih dan desa bukit, kira2 14km menuju Singaraja.
Harapan esok, sore sudah tiba di pantai utara kota Singaraja jika cuaca berhasabat.

Sepanjang perjalananan dari bondalem sampai pada titik ini, kondisi bawah lautnya amat sangat rusak, mungkin harus segera diadakan rehabilitasi

Salam

Nicky
=


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

_________________
Instructor & Trips Organizer
Bali Marine Diving, Dive for Bali & Beyond
CP : Nicky/WA 08123891254/08123808808
Web : http://www.balimarinediving.com
FB : http://www.facebook.com/balimarinedive
IG : @balimarinedive
Twit : @balimarinedive


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Mar 30, 2007 9:00 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jan 27, 2007 6:53 pm
Posts: 1379
Location: Sanur - Bali
30 Maret 2007 ;

Pagi hari snorkeling kembali di lanjutkan dengan menyusuri pantai utara Bali, mulai dari perbatasan desa bukit dan air sanih menuju singaraja.

Perjalanan ini agak memakna waktu lama, karena banyak hal yang di kerjakan, seperti memungut sampat yang begitu banyak, mengamati terumbu karang yang betul2 sangat memprihatinkan dan segera perlu penanganan serius. Di daerah ini hampir sebagian besar sampah dan limbah di buang langsung ke laut, dan untuk ikut pesnorkel banyak berhenti di sepanjang daerah ini guna memberikan pengertian kepada para penduduk akan penting lingkungan serta kebersihan laut yang ada di hadapan mereka.

Ini adalah salah satu dari tujuan, kenapa snorkeling expedisi ini dilakukan, Bali is small, so everybody must take a good care dan preserve the environment

Kini mereka ada di daerah Sangsit, dan rencana besok akan masuk Lovina

Salam


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

_________________
Instructor & Trips Organizer
Bali Marine Diving, Dive for Bali & Beyond
CP : Nicky/WA 08123891254/08123808808
Web : http://www.balimarinediving.com
FB : http://www.facebook.com/balimarinedive
IG : @balimarinedive
Twit : @balimarinedive


Last edited by molamola on Wed Apr 04, 2007 5:35 pm, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Apr 01, 2007 11:59 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Jun 14, 2006 10:07 am
Posts: 446
Location: Market
Asik banget yaak...kapan nih diadakan lagi??

_________________
People got to see this www.sharkwater.com !!!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 02, 2007 7:36 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jan 27, 2007 6:53 pm
Posts: 1379
Location: Sanur - Bali
Pak moderator, Ini aja belum selesai kok, saat ini dia masih di Lovina, belum ada berita terbaru, ia agak lama di singaraja karena kondisi lautnya amat memprihatikan, sampah, dll, sehingga waktu lebih banyak digunakan untuk memungut sampat serta memberi pengertiaan pada masyarakat lokal tentang pentingnya kebersihan laut dan terpeliharanya ekosistem terumbu karang

Perkiraan akan capai finish 22 April mendatang jika tidak ada halangan

_________________
Instructor & Trips Organizer
Bali Marine Diving, Dive for Bali & Beyond
CP : Nicky/WA 08123891254/08123808808
Web : http://www.balimarinediving.com
FB : http://www.facebook.com/balimarinedive
IG : @balimarinedive
Twit : @balimarinedive


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 04, 2007 5:40 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jan 27, 2007 6:53 pm
Posts: 1379
Location: Sanur - Bali
31 Maret 2007 : Tambak - Singaraja

Serious issue: day before they made stop at Tambak because they saw too much man made polution underwater.

We have talked to local people of course! The people understand some what is going on but they don't know they are destroying their fishing field and know day by day fishing is getting harder...

This beach people just through garbages to the ocean for years. waves bring back all the gaarbages from the sea and local people again through to there. We don't understand why??? This was shooted to video and we will inform to the local government as much as possible. This gorbage problem is continue to lovina area. From this day for few days, we have very serious concern in this journey.

Also there are wall for protectin from the waves made in 2006 but 3rd January 2007 was bad weather (known as Adam Airplane was missing that time, too) and the wave broke the wall. It lasted just one year. Is it because of the wall stlength? or waves are bigger than we think????


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

_________________
Instructor & Trips Organizer
Bali Marine Diving, Dive for Bali & Beyond
CP : Nicky/WA 08123891254/08123808808
Web : http://www.balimarinediving.com
FB : http://www.facebook.com/balimarinedive
IG : @balimarinedive
Twit : @balimarinedive


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Apr 04, 2007 5:47 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jan 27, 2007 6:53 pm
Posts: 1379
Location: Sanur - Bali
01 April 2007 : Singaraja - Lovina

Singaraja has river with so much polutions, there are program for the environment but it seems not properly working, along to the beach anybody can smell and see the mountain of polutions. Need to take any kind of action as soon as possible, at least people must understand not to through to the river or ocean.

5 star accomodation for the day. helping hands (Spice Dive Center)

full of man made polutions.


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

_________________
Instructor & Trips Organizer
Bali Marine Diving, Dive for Bali & Beyond
CP : Nicky/WA 08123891254/08123808808
Web : http://www.balimarinediving.com
FB : http://www.facebook.com/balimarinedive
IG : @balimarinedive
Twit : @balimarinedive


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 69 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: