It is currently Sun Oct 22, 2017 6:19 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Wakatobi Underwater Shootout 5 – 9th July 2011
PostPosted: Thu Jun 09, 2011 11:38 am 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jul 09, 2009 5:51 pm
Posts: 1571
Location: Jakarta
Categories:

D-SLR
Wide angle 1st Prize 25.000.000. IDR (before tax)
Wide angle 2nd Prize 15.000.000. IDR (before tax)
Wide angle 3nd Prize 10.000.000. IDR (before tax)

Macro same as above

Compact (open categories)
Open 1st Prize 25.000.000. IDR (before tax)
Open 2nd Prize 15.000.000. IDR (before tax)
Open 3nd Prize 10.000.000. IDR (befote tax)

More detailed information will be launched ASAP……

Some Information:

Participant from overseas:
Singapore – Wakatobi.
Garuda Indonesia Airlines
GA 849 Sin – UPG 18.50 – 22.OO
Stay one night at Ujung Pandang (will handle by our team)

Ekspress Air from Ujung Pandang – Wanci (wakatobi) 8. 30 – 10.00
Return (sunday)
Wanci ( wakatobi)- Ujung Pandang (Makasar) 11.30 – 13.00
connect flight
Garuda Indonesia from Ujung Pandang – Singapore 15.00 – 17.45

From Indonesa (Jakarta)
Ekspress Air
Jakarta – Ujung Pandang -Wanci 05.00 – 08.10(transit) 10.00 – 11.30

Tunggu info selengkapnya.... silahkan pesan tiket anda dari sekarang :D


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

_________________
BBeXplorers - Indonesia's Center for Diving Excellence | GUE Affiliate | We provide: Diver Training, EFR Training, Halcyon Dive Systems | Need info on joining DAN? E-mail me: rendra [at] banyubiru.org | Join our group on facebook: Banyu Biru Explorers


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 10, 2011 9:40 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 15, 2009 3:15 am
Posts: 1396
Location: Katameya Heights
Mas Rendra
wah kalau tgl segitu nggak bisa - baru mudik lagi akhir July.
Anyway, dimana ya beli tiket express air ke wnaci - saya cek ke websitenya express air nggak ada apa2nya - ntah berapa tahun nggak diupdate; bahkan nggak ada jadwal pesawat ke wanci.
Saya pernah kirim e-mail ke travel agent Bayubuana serta patapulo (makasar) tapi nggak ada response.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Jun 10, 2011 7:14 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jul 09, 2009 5:51 pm
Posts: 1571
Location: Jakarta
wisnu wrote:
Mas Rendra
wah kalau tgl segitu nggak bisa - baru mudik lagi akhir July.
Anyway, dimana ya beli tiket express air ke wnaci - saya cek ke websitenya express air nggak ada apa2nya - ntah berapa tahun nggak diupdate; bahkan nggak ada jadwal pesawat ke wanci.
Saya pernah kirim e-mail ke travel agent Bayubuana serta patapulo (makasar) tapi nggak ada response.


dari makassar mas. kalau gak salah Rp1,4jt one way :(

Ke Wakatobi agak challenging costnya yah.... udah gitu bagasinya dibatasin 10kg

_________________
BBeXplorers - Indonesia's Center for Diving Excellence | GUE Affiliate | We provide: Diver Training, EFR Training, Halcyon Dive Systems | Need info on joining DAN? E-mail me: rendra [at] banyubiru.org | Join our group on facebook: Banyu Biru Explorers


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 13, 2011 2:52 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sat Sep 27, 2008 3:17 pm
Posts: 618
Location: sanur - bali
buset dah, kalo ky gini mahalnya mana bisa berkembang perekonomian pariwisata disana? Bukannya kemaren2 ada gosip Merpati buka penerbangan ke wakatobi ya?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: