It is currently Sat Nov 25, 2017 7:15 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: [ASK] Where to buy BreakDown Pole-Spear
PostPosted: Wed Dec 16, 2009 4:00 pm 
Offline

Joined: Sat Feb 16, 2008 3:02 pm
Posts: 27
Location: Denpasar
Hi all..

Anybody know where in Indonesia I can buy a BreakDown/Travel Pole-Spear ?

I already ask and check with DiveMaster store in Hilton/Sultan Hotel in Jakarta few days ago and they said they don't sell Spearfishing equipment anymore.... :(

Thanks for the kind attentions...

JBU ALL :-)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Dec 17, 2009 12:23 am 
Offline
User avatar

Joined: Sat Sep 27, 2008 3:17 pm
Posts: 618
Location: sanur - bali
posisi dimana om? kl di bali kayanya ada toko yg jual spearfishing di jln bypass sanur dkt jln kesari. Utk lbh tepatnya mgkn bli mola2 bs bantu?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Dec 19, 2009 9:10 pm 
Offline

Joined: Tue Mar 20, 2007 5:58 pm
Posts: 1052
wah pake bahasa enggris nih.. sayah gak ngarti, jadi ngira2 aja deh jawabnya.

tapi kalo cari breakdown pole di indonesia memang sudah gak ada yang jual. dulu dive indonesia pernah jual tapi itu kira2 10 tahun yang lalu. kalo mau cari ya mail order aja. coba deh browsing di internet.

saya pernah punya travel pole AB Biller 5 inch 8" tapi udah gak tau kemana. saran saya jangan pake merk abal-abal (saya tau beberapa produsen taiwan juga bikin) karena gak akurat & goyang-goyang kalo di pake.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: