It is currently Wed Oct 18, 2017 11:49 pm

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: [WTS] BCD Scubapro lungsuran Miss Scuba [SOLD]
PostPosted: Fri May 04, 2012 3:30 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Aug 19, 2009 9:18 am
Posts: 185
[Update: Turun harga!!!]

Divers,

Barang selanjutnya yang akan dijual adalah BCD Scubapro Bella yang diperuntukkan bagi kaum wanita. Ini memang bukan barang yang saya pakai sendiri, tapi barang orang lain. Yang membuat barang ini cukup spesial adalah pemilik sebelumnya, yang tidak lain tidak bukan adalah Dayu Hatmanti, Miss Scuba International 2011!! (boleh tanya sama mas hantulaut kalo gak percaya :lol: )

Berikut sedikit penjelasan mengenai BCD Scubapro Bella yang akan dijual:

- Log < 10 dives, 99% in a good condition

- Size M

- Specifically-shaped pattern and cut for a woman, featuring contoured hip indents

- Wrap-around air bladder retains cradle-like shape to "hug" the diver throughout full range of inflation, thereby ensuring optimum comfort and total control in all diving environments

- MonpreneĀ® pads in shoulder area for substantially enhanced topside comfort when gearing up for dives

- 3-dump deflation system for enhanced buoyancy control in varying diving positions

- Two rear trim pockets counterbalance the front weight, providing a well-balanced swimming position

- Zippered cargo pockets and 6 convenient accessory stainless D-rings


Dikarenakan kondisinya yang masih sangat baik, BCD ini akan dijual dengan harga 4 juta Rupiah (harga nego). Harga untuk barang barunya adalah sekitar USD 700.

Jadi siapa berminat membeli BCD lungsuran Miss Scuba International?? Silahkan pm saya atau kirim email ke [email protected] :D

P.S: Untuk yg membeli BCD ini akan mendapatkan tanda tangan Miss Scuba International dan cap bibir saya 8)

Regards,
Randy


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

_________________
Randy | Email: [email protected]


Last edited by kosasih.raditya on Sun Jun 03, 2012 11:58 pm, edited 3 times in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri May 04, 2012 3:35 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Aug 19, 2009 9:18 am
Posts: 185
Hadiahnya saya tambah deh: pelukan hangat dari mas hantulaut :lol:

_________________
Randy | Email: [email protected]


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed May 09, 2012 12:36 pm 
Offline

Joined: Tue Mar 20, 2007 5:58 pm
Posts: 1052
bump :D


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed May 09, 2012 5:17 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Dec 14, 2009 9:47 pm
Posts: 177
Location: di atas ombak, di bawah laut
poto miss scuba-nya koq gak ada? biar nambah menjual :p

_________________
-ardi-
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Let's Go Diving


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed May 09, 2012 5:27 pm 
Offline

Joined: Mon Apr 09, 2012 11:48 am
Posts: 54
Location: Bogor/Jakarta/Bandung
biar lebih authentic pasang fotonya miss scuba menggunakan bcd ini dong biar pada percaya :lol:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri May 11, 2012 12:08 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Aug 19, 2009 9:18 am
Posts: 185
Hahaha, foto sudah dimintakan bro, cuma kebetulan Dayu lagi di pulau komodo.. Nanti pas dia balik ya..

Mana nih nggak ada yang nawar? Harga nego kok :D

_________________
Randy | Email: [email protected]


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat May 12, 2012 1:23 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Aug 25, 2006 10:33 am
Posts: 1564
kayanya kita kekurangan member cewe nih :lol:

_________________
Hernando Alkausar
--
www.hamueco.com/diving
+62-812-218-NNDO


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon May 21, 2012 7:36 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Aug 19, 2009 9:18 am
Posts: 185
ada update, harganya diturunin jadi 4 juta. monggo buat yg berminat.

_________________
Randy | Email: [email protected]


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Jun 03, 2012 11:57 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Aug 19, 2009 9:18 am
Posts: 185
Dengan sangat menyesal, saya informasikan bahwa BCD ini sudah terjual. Laris manis, tanjung kimpul!

Cheers,

_________________
Randy | Email: [email protected]


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: