It is currently Tue Oct 24, 2017 7:18 am

All times are UTC + 7 hours




Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: Diving Boat untuk menangkap Shark di Bali?
PostPosted: Thu Oct 24, 2013 3:23 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Sep 15, 2009 3:15 am
Posts: 1396
Location: Katameya Heights
Di scubaboard saya baca kalau diving boat salah satu DC terkemuka di Sanur Bali digunakan untuk shark fishing.

http://www.scubaboard.com/forums/indonesia/468464-dive-center-boats-used-long-line-sharks-sanur.html

kalau memang benar maka sangat menyedihkan sekali, apalagi kalau staf DC ikut terlibat.
Mungkin ada teman2 di Bali yang bisa kasih info lebih lanjut kebenaran berita tsb.

_________________
https://www.flickr.com/photos/wisnupurwanto/


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Diving Boat untuk menangkap Shark di Bali?
PostPosted: Thu Oct 24, 2013 10:46 pm 
Offline
User avatar

Joined: Thu Jul 09, 2009 5:51 pm
Posts: 1571
Location: Jakarta
Ah sh#t! Nggak bener ni operator.... Mana di websitenya mereka ada cantumkan Project Aware juga.... #-o X(

Thanks for the alert mas Wisnu... mudah2an temen2 di Bali bisa verify. Kalau bener begitu kejadiannya, hukum alam aja deh, biar market yg menilai and let them die slowly in lots of pain!

_________________
BBeXplorers - Indonesia's Center for Diving Excellence | GUE Affiliate | We provide: Diver Training, EFR Training, Halcyon Dive Systems | Need info on joining DAN? E-mail me: rendra [at] banyubiru.org | Join our group on facebook: Banyu Biru Explorers


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC + 7 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron